Engedélyek beállítása

A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk. Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.

A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. ... 

Mindig aktív

A szükséges sütik döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.

Nincs megjeleníthető cookie.

A funkcionális sütik segítenek bizonyos funkciók végrehajtásában, például a weboldal tartalmának megosztásában a közösségi média platformokon, visszajelzések gyűjtésében és más, harmadik féltől származó funkciókban.

Nincs megjeleníthető cookie.

Analitikai sütiket használnak annak megértésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a weboldallal. Ezek a cookie-k segítséget nyújtanak a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalmi forrásról stb.

Nincs megjeleníthető cookie.

A teljesítmény-sütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, amelyek hozzájárulnak a látogatók jobb felhasználói élményének biztosításához.

Nincs megjeleníthető cookie.

A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat személyre szabott hirdetésekkel juttassák el a korábban meglátogatott oldalak alapján, és elemezzék a hirdetési kampány hatékonyságát.

Nincs megjeleníthető cookie.

Szicíliai bio perricone, 190g

Szicíliai bio perricone, 190g

Intenzív rubinvörös szín élénk lila árnyalatokkal. Virágos, kifejező illat, kiemelkednek a gyümölcsök és virágok elsődleges jegyei. Ízében finom és elegáns, meleg és száraz, testes és karakteres. A Nero d’Avola remekül passzol grillezett húsokhoz és érlelt sajtokhoz.

Leírás

A Colline Terramane DOCG már szigorúbb védelmet takar, 2003-ban jött létre és a boroknak 90%-ban kell tartalmaznia Montepulcianót, legfeljebb 10% lehet a Sangiovese. Minimum két év érlelés szükséges, amiből minimum egy évet kell hordóban és fél évet palackban töltenie a bornak. A riserva esetében minimum 3 év az érlelési idő.

A Montepulciano d’Abruzzo kései érésű, robusztus, földes, de mégis elegáns és selymes bor. Színében jellemzően sötét, de tanninjai lágyak, a riserva kivételével már fiatalon is jól fogyasztható.